Zebra GK420d Barcode Labelprinter - NIEUW
Zebra GK420d Barcode Labelprinter - NIEUW
De Zebra GK420d Thermische labelprinter is uitermate geschikt voor het printen van etiketten en labels op basis van thermische printtechnology, hierbij is er geen tussenkomst van een inktlint.
ÔéČ┬á299,95 *
Prijs per stuk
Aantal: 
Bestellen
 

Zebra GK420d Thermische Printer:

Resolutie: 203Dpi
Toepassing: Barcodes - Labels - Sticker
Conditie: Nieuw
Aansluiting: USB 
Maximale Media Breedte: 10,8 cm

Inclusief:
Voedings Adapter
USB Kabel
CD-rom met Drivers en Labelsoftware

De nieuwe GK serie labelprinter is de beste desktop labelprinter in zijn klasse. Deze printers hebben een hogere printsnelheid, alsook betere prestaties. Bijzondere gebruiksvriendelijkheid, duurzaamheid en betrouwbaarheid zijn de kwaliteiten van deze labelprinter, waarmee hij in de gezondheidszorg, detailhandel, horeca, pakketdiensten sector en nog veel meer toepassingen uitstekend inzetbaar is.

De GK serie labelprinters is optioneel leverbaar met de thermal direct technologie of de gecombineerde thermal transfer plus thermal direct print technologie. Het plaatsen van een ribbon is zoals bij alle zebra labelprinters zeer eenvoudig. Zelfs de meest gunstig geprijsde GK modellen kunnen met een resolutie van 203dpi en een snelheid van 127mm/seconde op een label van maximaal 104mm breed printen vanaf de eerste label. De dubbelwandige grijze behuizing biedt standaard een tear-off functie en optioneel kan er gekozen worden voor een Peeler/Dispenser mechanisme.

Deze nieuwe G serie zal de succesvolle en alom bekende LP/TLP2844 serie op termijn gaan vervangen. Op dit moment denkt Zebra dit binnen een overgangsperiode van 6-9 maanden te gaan realiseren. Tot dat het zover is houden wij natuurlijk de oude versie voor u op voorraad.

Leverbaar als thermal direct of thermal transfer labelprinter.

Maximale label breedte: 104mm
Maximale print snelheid: 127mm/sec
Inclusief voeding, USB kabel, Zebra Designer Software, Window drivers

Werkt ook met CUPS Driver geschikt voor Linux, Unix & Mac OS.