filter_list

Filter

0
Onbeperkt

Een printer kopen voor een apotheek

Als u voor uw apotheek een printer wilt kopen, doet u dit natuurlijk bij Mileservices. Wij bieden een groot aanbod aan met verschillende tweedehandse printers, voor uiteenlopende branches. Ook voor uw apotheek vindt u diverse mogelijkheden. Al onze printers en andere apparaten verzekeren u van de beste kwaliteit.Weergave:


Bezig met laden...
visibility

EPSON TM-H5000II POS 2 Station Slip / Bon Printer M128C

EPSON TM-H5000II POS Thermische 2-Station Slip / Kassa Bon Printer M128C

149,00*

visibility

EPSON TM-H6000III POS 2 Station Printer - M147G

EPSON TM-H6000III POS Thermische 2-Station Kassa Bon Printer M147G

53,75*

visibility

EPSON TM-U950 POS Matrix Kassaprinter M62UA

De EPSON TM-U950 is een uitstekende printer voor POS applicaties. De TM-U950 print een origineel en vier kopie├źn.

99,00*

visibility

STAR TSP400 Thermische Bon Printer - Parallel

STAR TSP400 Thermische Bon PrinterThermische Bon PrinterModel: TSP400 Conditie:  Occasion Aansluiting: Parallel Kleur:  Wit

95,00*

visibility

STAR TSP400 Thermische Bon Printer - RS232 Serieel

STAR TSP400 Thermische Bon PrinterThermische Bon PrinterModel: TSP400 Conditie:  Occasion Aansluiting: Serieel RS232 Kleur:  Wit

115,00*

Voor uw apotheek een printer van goede kwaliteit kopen

De grootste prioriteit van apothekers is efficiënt werken. Een bonprinter van goede kwaliteit draagt hier zeker aan bij. Door een printer te kopen voor uw apotheek bespaart u een hoop tijd doordat recepten niet met de hand worden geschreven. Een kassabonprinter biedt naadloze integratie met bestaande systemen voor apothekers. Ook zorgen deze printers voor een minder risico van handgeschreven labels die eventueel zouden kunnen leiden tot onjuiste medicatie. Kies daarom om te werken met een van onze thermische printers en profiteer van effectief werken.

Bestel een van onze printers en profiteer van lage prijzen

Kies ervoor om een printer van Mileservices te kopen voor binnen de apotheek. Met onze printers werkt u snel en efficiënt. Daarnaast profiteert u van goede kwaliteit producten, tegenover lage en eerlijke prijzen. Als u meer informatie wenst over deze printers of onze andere producten, kunt u terecht bij onze klantenservice.


.js" async >