filter_list

Filter

0
Onbeperkt

Keukenprinter

Mileservices is dé specialist die u zoekt voor de aanschaf van een keukenprinter. Wij hebben meer dan vijftien jaar ervaring in de branche en weten precies waar een goede tweedehands horecaprinters aan moeten voldoen. Iedere tweedehands bonprinter voor de horeca in onze webshop is dan ook van uitstekende kwaliteit en gaat nog jaren mee. Een printer bij ons aanschaffen, is daarom een uitstekende investering!Weergave:
 


Bezig met laden...
visibility

Epson TM-U210 - POS Matrix Printer TM-U210A / TM-U210B

Model: M119A - M119B   Epson TM-U210 

37,20*

visibility

Epson TM-U220B - POS Matrix Keuken Bon Printer - zwart

Epson TM-U220B - POS Matrix Printer M188B Auto-Cutter

95,00*

visibility

STAR SP2000 Matrix Printer Parallel

STAR SP2000 Printer Matrix Bon Printer Parallel

40,50*

Een solide keukenprinter kopen tegen een ongelooflijk lage prijs

Wij hebben diverse gebruikte printers op voorraad die uitermate geschikt zijn voor de horeca. Iedere tweedehands bonprinter voor de horeca is vrij klein en neemt dus niet al te veel ruimte in beslag. Onze tweedehands horecaprinters zijn verder zeer solide en betrouwbaar. Uw bon wordt met de keukenprinter altijd snel afgedrukt met een meer dan uitstekende afdrukkwaliteit Doordat iedere horeca-bonprinter uit onze webshop tweedehands is, bestelt u ze bovendien tegen ongelooflijk lage prijzen. Dat is toch precies wat u zoekt?

Epson is een betrouwbaar merk horecaprinter

Bij ons heeft u de keuze uit tweedehands printers, waaronder horecaprinters, van uiteenlopende merken. Mede dankzij onze ervaring weten wij welke merken de beste printers hebben. Voor de horeca is een tweedehands bonprinter van het merk Epson een betrouwbare keuze. Deze printers hebben een goede afdrukkwaliteit en kunnen in meerdere kleuren afdrukken. Niet voor niets maken diverse ondernemingen in de horeca en de retail gebruik van de printers van dit merk.

Kies de gewenste printer uit

Heeft u interesse in onze tweedehands horecaprinters? Bekijk dan direct het assortiment in onze webshop en kies uw gewenste keukenprinter uit. Heeft u naast een tweedehands bonprinter nog andere toepassingen voor de horeca nodig, bijvoorbeeld een POS-touchscreensysteem? Ook dan zit u goed bij Mileservices. Indien u vragen heeft of advies wenst, bereikt u ons via +31 653812384 of info@mileservices.nl. Tevens kunt u ons contactformulier invullen.


Deze website gebruikt cookies om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op.
Accepteer geselecteerde cookies