filter_list

Filter

0
Onbeperkt

Tweedehands barcodescanner

Indien u een tweedehands barcodescanner nodig heeft, is Mileservices dé webshop waar u moet zijn. Wij bieden u de mogelijkheid om een handscanner te kopen tegen een voordelige prijs. Al onze scanners zijn van uitstekende kwaliteit en zorgen dat u snel de code scant. Bovendien heeft u nog lang plezier van een tweedehands barcodescanner, ook wel handscanner of barcodelezer genoemd.

Een tweedehands barcodescanner komt in veel branches van pas

Een barcodescanner is een apparaat om een streepjescode of barcode mee af te lezen. In het logistieke proces is de streepjescode onmisbaar geworden. Artikelcodes worden gerepresenteerd door streepjescodes, die sneller en accurater gescand kunnen worden dan letter- en cijfercombinaties. Bekende toepassingen van streepjescodescanners zijn kassasystemen in supermarkten en plaatscodes in magazijnen. Ook in de openbare leesbibliotheek maakt men voor de boekenuitleenregistratie van de streepjescode gebruik. Er zijn kortom diverse branches waar het van pas komt om een tweedehands handscanner te kopen.

U vindt bij ons scanners van diverse toonaangevende merken

De meeste barcodescanners, zowel nieuw als tweedehands, maken gebruik van lasertechniek of werken met een CCD-scanner. Tegenwoordig zijn de barcodes niet enkel eendimensionaal (klassieke streepjescodes), maar ook soms tweedimensionaal (bijvoorbeeld PDF417-codes). Let er dus op dat u wel de juiste handscanner gaat kopen voor de codes die u moet scannen. Als specialist in tweedehands printers en scanners hebben wij ongetwijfeld de juiste handscanner voor u op voorraad. Wij hebben een ruim assortiment scanners van toonaangevende merken. U kiest bijvoorbeeld voor een tweedehands barcodescanner van het merk Datalogic of Symbol.

Schaf uw scanner aan

Wanneer u een tweedehands handscanner wilt kopen, doet u dit eenvoudig in onze webshop. Hier vindt u tevens uiteenlopende andere producten, variërend van thermische labelprinters tot horecaprinters. U heeft kortom meer dan genoeg keuze bij Mileservices. Heeft u vragen over onze producten of diensten? Bel dan gerust naar +31 653812384 of stuur een e-mail naar info@mileservices.nl. Ons enthousiaste team helpt u graag als u een handscanner gaat kopen!Weergave:
  3 / 3  Bezig met laden...
visibility

Zebra DS4208 1D & 2D Barcode Scanner USB

Zebra DS4208 1D- 2D QR-CODE SCANNER USB

49,50*

  1 2  3   


Deze website gebruikt cookies om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op.
Accepteer geselecteerde cookies